Diensten

Total Waste Care

Total Waste Care® is het afvalmanagementsysteem waarmee wij totale zorg bieden op het gebied van afval en milieu. Sinds 2014 hebben wij gewerkt aan het implementeren van een concept waarbij we kleine containers efficiënt kunnen ledigen op locatie. Dit doen we met behulp van onderlossers en een heftruck met vorkenversteller. Dit concept is uitermate geschikt voor locaties midden in woonwijken, waarbij je rekening moet houden met de transportbeweging. In combinatie met onze Total Industrial Care® kunnen we efficiënt en kostenreducerend onze werkzaamheden uitvoeren. Hiermee zijn wij uniek in onze branche!

Met ons nieuwe concept Total Waste Care® kunnen wij:

  • Maatwerk leveren
  • Transportbeweging reduceren
  • Kosten reduceren
  • Veilig werken
Ben Mol- afvalzorg
Total Waste Care
Containers

Afzetcontainers

Voor het scheiden en inzamelen van afval leveren wij verschillende formaten afvalcontainers, zowel gesloten als open: 10 m3, 15 m3, 20 m3, 25 m3 en 30 m3.

Onderlos containers

Voor het scheiden en inzamelen van afval leveren wij verschillende formaten onderlos containers, zowel gesloten als open: 1000 liter, 1400 liter, 1800 liter en 2600 liter.

Onderloscontainers

Kliko en organic containers

Om de scheiding van het afval goed duidelijk te maken, beschikken we over rolcontainers in diverse kleuren: blauw (papier), grijs (restafval) en geel (glas).