Missie
Wie zijn wij?

Wij zijn dé totaalspecialist binnen de haven- en industriële sector. Onze expertises zijn: verlading, overslag, industriële reiniging, afvalmanagement en diverse uitvoerende industriële werkzaamheden. We zijn een betrokken partner en werken nauw samen met onze klant.

Dankzij onze hands-on mentaliteit en expertise binnen de industriële sector kunnen wij maatwerk leveren. Bovendien weten wij precies hoe wij opdrachten en processen kunnen verduurzamen en zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren.

Visie
Wat is ons doel?

Wij willen een stabiele partner zijn en continuïteit bieden aan onze klanten in het haven- en industriële werkgebied. Om onze continuïteit en onze kernwaarden te kunnen waarborgen willen wij niet de grootste zijn, maar wel de beste!

kernwaarden 2
kernwaarden 1
Kernwaarden
Waar staan we voor?

Wij vinden het belangrijk om een betrokken partner te zijn voor onze klant. We denken mee in de beste oplossingen en delen graag onze ideeën met de klant. We voelen ons nauw betrokken. We zijn een betrouwbare partner en gaan voor een duurzame klantrelatie. Dat doen we met een team van meer dan 40 breed inzetbare medewerkers. Ieder met een diversiteit aan ervaring en opleidingen. Hierdoor bent u als klant altijd verzekerd van contact met een ervaren medewerker.

Wij werken op diverse vlakken binnen het industriële- en havenwerkgebied en kunnen daardoor werkzaamheden combineren. Dat is niet alleen praktisch, we besparen hiermee ook kosten. Onze hands-on mentaliteit en ruime kennis en ervaring dragen bij aan het vinden van een efficiënte oplossing. Bovendien maken wij gebruik van technieken die we zelf hebben ontwikkeld. Natuurlijk weten wij als geen ander hoe we deze zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten.

Dankzij onze ruime, praktische ervaring kunnen we werkzaamheden op maat aanbieden. Daarnaast signaleren we verbeteringen op de werkvloer door onze betrokken houding. Deze verbeteringen leggen we op onze beurt weer voor bij jou als klant. Wij denken graag met u mee over verbeteringen en op maat gemaakte oplossingen.

Kernwaarden
Hoe gaan wij te werk?

Twint B.V. is VCA** gecertificeerd. Wij werken volgens de VCA** normen en de door onze klanten aangewezen specifieke instructies. Veiligheid is bij ons topprioriteit. Onze medewerkers nemen daarom deel aan veiligheidstoolboxen en -trainingen. Hierin leren zij de principes van het werken in een veilig werkklimaat. Ze zijn in het bezit van het SIR- en VCA-certificaat en/of beschikken over aanvullende vakgerichte diploma’s. Op de locaties waar we werken volgen we altijd onze eigen veiligheidsinstructies, waarbij we standaard voldoen aan de veiligheidsinstructies van de betreffende locatie.

Twint heeft ruime ervaring in de haven- en industriële sector. Wij begrijpen:

  1. Hoe belangrijk het is dat de productie of een proces niet stil komt te staan;
  2. Er flexibel omgegaan dient te worden met inzet van machines en personeel;
  3. Dat deze inzet dag en nacht doorgaat naar behoefte van de productie, het proces en de planning.

Dankzij onze proactieve houding en ervaring kunnen we problemen en calamiteiten op tijd voorkomen, signaleren of oplossen. We doen er alles aan om de klant te ontzorgen. 

Bij Twint bent u verzekerd van korte communicatielijnen. U kunt ons 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken. Ook tijdens vakanties en feestdagen. Als klant heeft u altijd één vast contactpersoon met kennis van de praktijk.

kernwaarden 3