Werken bij
Toe aan een volgende stap in jouw carrière?

Werken bij Twint betekent een afwisselende baan vol uitdaging en mogelijkheden om te groeien. Twint is altijd in beweging en onderscheidt zich in zijn laagdrempeligheid en korte lijnen. We vormen een hecht team en werken nauw samen.

Onze medewerkers hebben een top 3 van teamwaarden samengesteld uit meer dan 30 teamwaarden. Deze top 3 laat zien wat onze medewerkers belangrijk vinden tijdens werken in teamverband. Wij hechten waarde aan:

  1. Eerlijkheid;
  2. Verantwoordelijkheid;
  3. Flexibiliteit, klantgerichtheid en zelfstandigheid.
Denk jij dat je bij ons past en dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze organisatie en dienstverlening? Kijk dan eens bij onze vacatures!
Werken bij 2

Open sollicitatie

Kan jij je vinden in de teamwaarden van je (toekomstige) collega’s? Lijkt het je leuk om te werken in een jong en ambitieus bedrijf met diverse mogelijkheden binnen de industrie- en havensector? Stuur dan een open sollicitatie. Wie weet zijn we een match!

Werken bij
Medewerkersverhalen

Wie werken er precies bij Twint en wie worden jouw collega’s? En hoe ervaren jouw toekomstige collega’s hun functie, het team en de sfeer? Dat kunnen onze medewerkers natuurlijk het beste zelf vertellen. Ontdek hun ervaringen en laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers.

Werken bij
Veiligheid medewerkers

In onze sector Haven en Industrie is safety en food safety topprioriteit. Al onze medewerkers zijn in het bezit van VCA en nemen deel aan onze trainingen en toolboxen.

Als werkgever investeren wij in een veilige werkomgeving, maar we leren medewerkers ook hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Zo zijn medewerkers gewend om elkaar aan te spreken op onveilig gedrag. Samen zorgen we voor een veilig werkklimaat.

Medewerkers van Twint zijn zichtbaar tijdens het werk. Al onze medewerkers dragen specifieke reflectieveiligheidskleding tevens tegen brand en chemie.

Onze medewerkers dragen een rode veiligheidshelm. We verplichten al onze medewerkers voor het dragen van hoofdbescherming, omdat een ongeluk in een klein hoekje zit.

Ook veiligheidsschoenen zijn een must. Alle medewerkers van Twint dragen daarom veiligheidsschoenen met de benodigde kwaliteitsnorm. Medewerkers die werken in de industriële cleaning werken met HDS veiligheidslaarzen. De veiligheidsschoenen hebben stalen neuzen en zolen die de voeten beschermen bij uitstekende of vallende delen.

Bij specifieke werkzaamheden zijn onze medewerkers verplicht om handschoenen te dragen. Welk type handschoen dit is, hangt af van het soort werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat medewerkers de juiste handschoenen krijgen.

Onze medewerkers zijn verplicht hun veiligheidsbril te dragen tijdens hun dienst. De veiligheidsbril dragen zij meestal in combinatie met de veiligheidshelm. Afhankelijk van de werkzaamheden dragen medewerkers soms ook alleen een veiligheidsbril. Bij het uitvoeren van industriële reinigingswerkzaamheden is onze medewerker verplicht om ook een gelaatskap te dragen. Wij stellen alle oogbeschermingsmiddelen beschikbaar aan onze medewerkers.

Is het geluid in de werkomgeving hoger dan 80 dB? Dan zijn onze medewerkers verplicht hun gehoorbescherming te dragen. Wij stellen de gehoorbescherming beschikbaar aan onze medewerkers.

Sieraden kunnen een gevaar vormen voor de veiligheid van de medewerker. Het dragen van sieraden is bij Twint daarom niet toegestaan. Alle medewerkers doen voor aanvang van de dienst hun sieraden af.

Wanneer medewerkers op hoogte werken of in een diepe silo, maken zij gebruik van onze valbeveiliging en hijsmateriaal. Onze valbeveiliging en takels worden gekeurd en voldoen aan alle veiligheidseisen en -normen.