Over het bedrijf
Twint is de totaalspecialist in de industrie- en havensector.

Onder de vlag van Twint B.V. zijn nog twee besloten vennootschappen operationeel:

  • Twint Industrial Services B.V.
  • Twint Logistic & Waste Services B.V.

Familiebedrijf Twint

Perceel in de Beemster

In 2012 kocht de familie Twint een woonboerderij en het achterliggende perceel in de Beemster. Het jonge ondernemersstel had plannen om een bedrijf op te richten en zij hadden daarbij één duidelijke visie: het oprichten van een familiebedrijf met onderscheidend vermogen. Niet zomaar een bedrijf, een onderneming die specifiek in de haven- en industriesector opereert.

Bart en Anouska
Over het bedrijf
Familiebedrijf

Het familiebedrijf Twint is opgericht in het jaar 2015. Nadat Bart Twint zijn interne opleiding aan het SOMA College had afgerond, startte hij en zijn vrouw Anouska Groothuizen direct hun eigen onderneming op. Bart’s kennis uit de praktijk vormde samen met Anouska’s afgeronde opleiding ‘transport en logistiek management’ een stabiele basis voor een startend bedrijf. Hun gemeenschappelijke visie en verschillende studies vulden elkaar perfect aan. Het relatief kleine bedrijf bestond toentertijd uit twee medewerkers in vaste dienst en één ploeg zpp’ers werkend voor één klant.

Het heden

Vanaf de oprichting tot heden zetten Bart en Anouska zich met enorme passie in voor het vak én de haven- en industriesector. Dankzij deze gedrevenheid heeft Twint vanaf de oprichting een forse groei laten zien. Bart en Anouska hebben het naar het niveau gebracht waar het vandaag de dag staat.

Inmiddels heeft Twint 40 medewerkers in vaste dienst. Daarnaast ondersteunt een kleine ploeg zzp medewerkers de flexibele schil. Twint heeft een diversiteit aan klanten waaronder een aantal grote namen in de haven- en industriesector. Het groot equipmentpark is inmiddels uitgebreid naar 15 stuks en we beschikken over 145 containers. Wij hechten waarde aan kwaliteit en een veilige werkomgeving. Om onze werkzaamheden en specifieke dienstverlening uit te kunnen voeren beschikken we inmiddels over 6 bedrijfscertificeringen

Bedrijfspand geheel

Bedrijfspand

Dankzij het stellen van doelen en grote toewijding van het ondernemersstel groeide het bedrijf uit tot een grotere onderneming. Met het oog op de toekomst vestigde de familie Twint in 2018 een bedrijfspand achter de woonboerderij. Het nieuwe bedrijfspand stelde Bart en Anouska in staat om het bedrijf Twint verder uit te breiden en daarmee te laten groeien. Het nieuwe bedrijfspand maakte het voor Bart en Anouska mogelijk om verdere stappen te zetten met het bedrijf en hun doelen voor de toekomst te realiseren.

In het nieuwe bedrijfspand is het kantoor van Twint gevestigd. In de bedrijfshal bevindt zich de opslag van onze machines en materialen en niet te vergeten de kantine- en vergaderruimte, waar de koffie altijd klaar staat. Twint kijkt graag naar de toekomst en vindt het van belang om energie- en CO2-neutraal te opereren. Daarom is het gehele bedrijfspand voorzien van aardwarmte. We kunnen geconditioneerd opslaan en de gehele bedrijfshal verwarmen of koelen.