Total Industrial Care
Industrial Cleaning

Elke dag reinigen wij handmatig en machinaal tanks, silo’s en fabriekslocaties. Bij calamiteiten doen we dat ook ’s nachts.

Voor het reinigen van tanks, opslagsilo’s en rioolstelsels maken wij gebruik van ons 8m3/2400m3 per uur Euro-6 multi-combireinigingsvoertuig. Met extra slanglengtes kunnen we overal in een fabriek of op andere locaties onze werkzaamheden uitvoeren. Met onze multi-combireinigingsvoertuig kunnen we zowel droge als natte reststoffen zuigen en verwijderen. Daarnaast beschikken wij over een kolkenreinigingsarm waarmee we rioolstelsels en putten reinigen.

Voor het reinigen met hogedruktechniek maken wij gebruik van 200 tot 1000 bar HDS. Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden, combineren we deze met ons MC-reinigingsvoertuig of een losse HDS unit.

Onze deskundige en ervaren medewerkers voeren de werkzaamheden uit onder de certificering van het SIR, VCA en HDS. Altijd onder toezicht en instructie van onze ‘Working Teamlead’.

Diensten
Total Industrial Care

Total Industrial Care® houdt in dat we u als klant totaal ontzorgen op het gebied van de praktische en logistieke zaken op de werkvloer. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn voornamelijk (trans)shipment, industrial cleaning en warehouse- en supply chain processen. Wij zijn gespecialiseerd in de dienstverlening rondom het industrie- en havengebied.