Total Industrial Care
Verlading en overslag

Wij verzorgen 24/7 de verlading en overslag van goederen of producten vanuit schepen, opslagbunkers en silo’s. Hierbij maken we gebruik van materiaal, zoals een shovel, kraan, verreiker, terminaltruck en eigen ontwikkelde technieken. Afhankelijk van de goederen of producten nemen we monsters af, dragen we zorg voor de administratieve afhandeling en zorgen we voor een goede communicatie met de transporteur om het logistieke proces optimaal te laten verlopen. Onze deskundige medewerkers met VCA-certificering voeren de werkzaamheden uit onder toezicht van onze Working Teamlead.

Dankzij technieken en een werkwijze die wij zelf hebben ontwikkeld, kunnen wij maatwerk en efficiëntie leveren. Tim – Working Teamlead

Diensten
Total Industrial Care

Total Industrial Care® houdt in dat we u als klant totaal ontzorgen op het gebied van de praktische en logistieke zaken op de werkvloer. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn voornamelijk (trans)shipment, industrial cleaning en warehouse- en supply chain processen. Wij zijn gespecialiseerd in de dienstverlening rondom het industrie- en havengebied.