Diensten

Total Waste Care

Total Waste Care® is het afvalmanagementsysteem waarmee wij totale zorg bieden op het gebied van afval en milieu. Sinds 2014 hebben wij gewerkt aan het implementeren van een concept waarbij we kleine containers efficiënt kunnen ledigen op locatie. Dit doen we met behulp van onderlossers en een heftruck met vorkenversteller. Dit concept is uitermate geschikt voor locaties midden in woonwijken, waarbij je rekening moet houden met de transportbeweging. In combinatie met onze Total Industrial Care® kunnen we efficiënt en kostenreducerend onze werkzaamheden uitvoeren. Hiermee zijn wij uniek in onze branche!

Met ons nieuwe concept Total Waste Care® kunnen wij:

  • Maatwerk leveren
  • Transportbeweging reduceren
  • Kosten reduceren
  • Veilig werken
Ben Mol- afvalzorg
Total Waste Care
Inzamelen afval

Met ons eigen concept zijn wij de enige in onze branche die op een efficiënte manier afval en reststromen inzamelt en daarmee kosten en transportbewegingen kan reduceren. Wij zamelen afval in met stalen industriële afvalcontainers. Nadat we het afval hebben ingezameld lossen we de container aan de onderzijde in een afzet- of perscontainer. Dit doen we met behulp van een heftruck met vorkenversteller. Op deze manier reduceren we transportbewegingen en zorgen we dat containers snel én efficiënt geledigd worden.

Onze eigen ontwikkelde werkwijze is een stuk veiliger en milieubewuster dan afvalinzameling met de bekende kiep-en-rolcontainer. Door de krachten van onze Total Industrial Care® te bundelen kunnen we onze werkzaamheden efficiënt uitvoeren.

Containers voor scheiden en afvoeren
Wij zamelen niet alleen afval- en reststromen in, wij voeren het ook af. Daarnaast verzorgen we de volledige administratie, inclusief maandelijkse en jaarlijkse rapportages en kunnen wij de klant voorzien van begeleiding bij audits.