ISCC certificering

Twee nieuw behaalde certificeringen waar we trots op zijn

Behaald VCA** bedrijfscertificaat

Op 7 en 9 oktober 2020 heeft een VCA audit bij Twint plaatsgevonden. Deze audit is met een positief resultaat behaald. Twint is hierdoor officieel VCA** gecertificeerd.

Over VCA** bedrijfscertificering

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het VCA**-certificaat garandeert een veilige en gezonde werkomgeving voor medewerkers. VCA** is gericht op de gehele VGM-structuur, zoals beleid, verbetermanagement en organisatie.

Behaalde ISCC certificering

Daarnaast hebben wij onze ICSS certificering behaald tijdens een audit op 8 december. Het certificaat geldt voor de werkzaamheden die Twint uitvoert op het gebied van biomassa. Een ISCC-certificatie maakt voor Twint de handel in biomassaproducten gemakkelijker en opent deuren naar een groter marktpotentieel. Wij zijn trots dat we voldoen aan de geldende maatstaven.

Over ISCC

International Sustainability and Carbon Certification (ISCC) is een internationaal, praktisch en transparant systeem voor de certificatie van biomassa en bio-energie. ISCC is een geavanceerd programma en het eerste erkende certificatieplan voor biomassa en bio-energie.

Comments are closed.